KOMPIS FALUN

KOMPIS FALUN har blivit ideell förening!

Det innebär att bland annat att KOMPIS FALUN har ett eget bankgiro och swishnummer

Bankgiro: 5219-8496

Swish: 123 182 37 31


KOMPIS FALUN vilar på ”tre ben” med ett gemensamt syfte att skapa möten mellan medmänniskor i en anda av medmänsklighet:

1. KOMPIS FALUN fika

Inom detta ryms KOMPISfika, event som ex barnkalas mm

2. KOMPIS FALUN Hjälpen

Det tidigare Kompis Falun klädlagret lades ner Maj 2019. Vilket innebär att Kompis Falun Hjälpen delades upp i två delar.


A. Hjälp till ekonomiskt utsatta medmänniskor i stort behov av hjälp och även mindre brådskande men behjärtansvärda önskemål. Mao ex allt från att hjälpa en hemlös få hjälp att gå till tandläkaren och göra en rotfyllning till att ordna en cykel, eller vinterskor till en medmänniska osv


B. ”Hemfix” att  medmänniskor som bildar tillfälliga hemfixteam med chaufför& 1-2 bärare. Ibland behöver vi hyra släp oftast går det att lösa genom att medmänniskor lånar ut sin bil och släp med drag. Teamet samlar sedan genom att åka hem till medmänniskor i Falun med omnejd som meddelat att de vill skänka det som eftersöks till ekonomiskt utsatta medmänniskor som saknar det basala som gör ett hem till ett hem. Vi samarbetar idag nära med Återbruket som ligger vid återvinningsstationen på Ingarvet.


3. Tusen barn tusen drömmar ett initiativ - av Civilsamhället se specifik information samt vår fb sida med samma namn. Det går fortfarande att beställa skriften Tusen barn tusen drömmar. Se inlägg med samma namn.  


Nu har du möjlighet att stödja KOMPIS FALUNs verksamheter genom att:


Bli medlem i KOMPIS FALUN genom att betala in medlemskapsavgiften som är 100:-/år (medlemskap 

Medlemsavgiften fördelas lika mellan KOMPIS FALUN´s tre delar KOMPIS FALUN fika, KF Klädlagret och KF Hjälpen.

Så här gör du: Swisha 100kr/ person, skriv namn, email adress i kommentarsfältet. Bekräftelse på medlemskap är den bekräftelse du får på att pengarna har kommit fram när du swishar.

När du gör inbetalningen tänk på att skriva namn och email adress i kommentarsfältet: ex Kalle Kula. [email protected]

Du kan även skänka en gåva genom att swisha det belopp du vill skänka och skriv i kommentarsfältet ”Gåva”

Du kan naturligtvis sätta in medlemskapsavgiften och gåvor på vårt bankgiro. Då det är begränsade möjligheter att skriva långa meningar i kommentarsfältet skriv bara namnet och skicka ett email till [email protected] med namn och emailadressen. Vid gåva, skriv Gåva.

KOMPIS FALUN Av medmänniskor För medmänniskor i vår närhet