KOMPIS FALUN

NU HÄNDER DET GREJOR!

KOMPIS FALUN har blivit ideell förening!

Det innebär att bland annat att KOMPIS FALUN har ett eget bankgiro och swishnummer

Bankgiro: 5219-8496

Swish: 123 182 37 31

KOMPIS FALUN vilar på ”tre ben” med ett gemensamt syfte att skapa möten mellan medmänniskor i en anda av medmänsklighet:

1. KOMPIS FALUN fika

Inom detta ryms KOMPISfika, event som ex barnkalas mm

2. KOMPIS FALUN Klädlagret

Inrymmer inlämning, sortering, paketering samt leverans av hjälppaket av med kläder och skor med mera av medmänniskor till förmån för medmänniskor i ekonomisk utsatthet i vår närhet.

3. KOMPIS FALUN Hjälpen

Hjälp till mycket utsatta medmänniskor i stort behov av hjälp till ett hem. Detta gör vi i form av ”Hemfix” medmänniskor som bildar tillfälliga hemfixteam med chaufför& 1-2 bärare. Medmänniskor lånar ut eller hyr bil med drag + lånar/hyr släp. Teamet samlar sedan genom att åka hem till medmänniskor i Falun med omnejd som meddelat att de vill skänka det som eftersöks till ekonomiskt utsatta medmänniskor som saknar det basala som gör ett hem till ett hem.

Nu har du möjlighet att stödja KOMPIS FALUNs verksamheter genom att:

Bli medlem i KOMPIS FALUN genom att betala in medlemskapsavgiften som är 150:-/år (medlemskap som betalas in under 2017 gäller tom 181231).

Medlemsavgiften fördelas lika mellan KOMPIS FALUN´s tre delar KOMPIS FALUN fika, KF Klädlagret och KF Hjälpen.

Så här gör du: Swisha 150kr/ person, skriv namn, email adress i kommentarsfältet. Bekräftelse på medlemskap är den bekräftelse du får på att pengarna har kommit fram när du swishar.

När du gör inbetalningen tänk på att skriva namn och email adress i kommentarsfältet: ex Kalle Kula. [email protected]

Du kan även skänka en gåva genom att swisha det belopp du vill skänka och skriv i kommentarsfältet ”Gåva”

Du kan naturligtvis sätta in medlemskapsavgiften och gåvor på vårt bankgiro. Då det är begränsade möjligheter att skriva långa meningar i kommentarsfältet skriv bara namnet och skicka ett email till [email protected] med namn och emailadressen. Vid gåva, skriv Gåva.

KOMPIS FALUN Av medmänniskor För medmänniskor i vår närhet