KOMPIS FALUN

KOMPIS FALUN Klädlagret

"KOMPIS FALUN Klädlagret" Av Falubor För Falubor


Syftet: Att skapa ett akutlager av kläder, skor, hygienartiklar och leksaker till förmån för Falu kommuns mest utsatta och behövande.


KOMPIS FALUN Klädlagret baseras på en människosyn där alla människors lika värde är en självklarhet. Klädlagret är tänkt som en reserv för uppkomna AKUTA BEHOV vad gäller kläder, skor, hygienartiklar och leksaker för ALLA som befinner sig i Falu kommun.


Utlämningen kommer att ske via kontaktpersoner som ansvarar för att bedöma behovet och därefter ev lämna en begäran på det som behövs. När klädlagret får in en begäran kommer klädlagrets ideella volontärer göra sitt bästa för att tillmötes gå det som den behövande efterlyser.


Klädlagret är ingen gratisshop: Målet kommer snarare vara rätt storlek och funktion än stil och färg.


Ingen direkt utlämning sker till den mottagande parten i klädlagrets lokal. Utlämning till den som behöver sker via ombud eller via respektive kontaktperson.


Klädlagret har adress Sturegatan 60 i Falun.


Om du känner någon eller är själv i en akut ekonomisk kris kan du redan nu få hjälp om du tar kontakt med någon av våra kontaktpersoner se separatlista eller så ringer du för 076-1622557 eller skickar ett sms. Vem som helst kan ta kontakt och få hjälp av klädlagret som packar efter uppgivet behov och levererar inom Falun. Bor du inte i Falun kommer vi överens om hur vi löser leveransen.


Håll dig löpande uppdaterad med vår sida på Facebook som heter KOMPIS FALUN Klädlagret


/ Hälsningar KOMPIS FALUN

ÄNTLIGEN!!!!

KOMPIS FALUN Klädlagret har ny lokal. Lokalen är dock mycket mindre än den gamla så hemfixdelen har vi inte plats med för närvarande. Vi letar efter en annan lokal för hemfixen. Flytten del 1 gick av stapeln den 7/4 och del 2 den 14/7. Information om den nya lokalen kommer inom kort.